Her må hvert enkelt lag sjekke banedagbok for eventuelle endringer https://www.handball.no/system/banedagbok/

Hallvakt oversikt vinter:vår 2022.xlsx

(Vær obs på at det kan bli endringer pga omberamming av kamper)

Nyttige lenker til LIVE-føring av kamper:

Brukerveiledninger for Live-føring

Aktuelle dokumenter for hallvakter:

2Hallvaktrutine

Instruks Loppetassen

Instruks Minirunde

https://www.handball.no/nyheter/2021/ny-koronainfo-for-handball-norge/

I håndballhallen Bruker man kontantfri betaling, så ta derfor med bankkort eller VIPPS for å kjøpe inngangsbillett og handle i Kiosken.

Ansvarlig arrangement :  Ny ansvarlig Merethe Gardal, mg@sem-johnsen.no. Tlf 900 14 029

DELTAKERLISTER.docx


Generelt:

 • Arrangøren skal registrere alle frammøtte, med kontaktinformasjon. Lista skal oppbevares i 14 dager. Ved smittetilfeller på arrangementet kan kommunen pålegge arrangøren å sende ut informasjon til de frammøtte.
 • Alle arrangement må peke ut en person som har ansvar for at smittevernreglene følges.
 • Påbud om bruk av munnbind for alle over 12 år der det ikke er mulig åholde én meters avstand. Plikten til å bruke munnbind gjelder ikke hvisman sitter på fast, tilvist plass, men vi anbefaler likevel sterkt at munnbind benyttes i håndballhaller til enhver tid.
 • Organisert trening regnes ikke som arrangement.
 • Karanteneplikt for nærkontakter med en bekreftet smittet hvor det ermistanke om omikron, utvides til også å gjelde øvrige nærkontakter, ikke bare husstandsmedlemmer og tilsvarende nære.
  • Maks 50 personer kan være til stede på et arrangement der det ikke er faste, tilviste plasser (*) for publikum. Dette tallet inkluderer i breddehåndballen alle i hallen, også spillerne. Unntatt fratotalantallet er trenere, dommere, sekretariat og et begrenset antall hallvakter.
  • Dersom det er faste, tilviste plasser (*) på tribunen kan det være 600 personer til stede, fordelt på tre kohorter med maksimalt 200 personer i hver. Antallsdefinisjonen er den samme som over.
  • Alle tilstedeværende skal holde en meters avstand til hverandre, og munnbind er sterkt anbefalt. Unntaket er spillerne, trenere og dommere under kamp- og treningsaktivitet.
  • Der hvor flere kamper skal avvikles i samme hall i løpet av samme dag, skal gruppene holdes adskilt til enhver tid.
Levert av IdrettenOnline